top of page
  • Facebook
  • Instagram
karelys-ruiz-PqyzuzFiQfY-unsplash.jpg

välkommen till clinic envié

rebs_footer (1).png
image (1).png
Bröllopsbruket_vit_bakgrund_JPEG-beskuren (1) (1).jpg
NAMNET ENVIÈ & DESS BETYDELSE

Namnet Envié kommer från det franska ordet "Envié", som betyder "en önskan eller strävan efter".

På Clinic Envie strävar vi alltid efter målinriktade resultat. Vår vision är att se varje individ
och skräddarsy en behandling utifrån individens egna behov. 

Alla är vi olika, med olika hudtyper, olika önskemål och behov. Oavsett om det handlar om en avslappnande ansiktsbehandling under lunchrasten eller en avancerad behandlingsplan för att motverka åldrande eller behandla hudåkommor, specialanpassar vi behandlingen för just dig. Vi kommer att erbjuda ett brett utbud av behandlingar och produkter, alltid det främsta inom marknaden, med vår egna touch.

Vi ställer höga krav på utbildnings- och kompetensnivå hos all vår personal. Hos oss möter du alltid Auktoriserad och legitimerad personal. Alla med mångårig erfarenhet och flertalet specialutbildningar bakom sig. Detta anser vi är en viktig förutsättning för att kunna leverera optimala resultat, på ett säkert sätt.

VARFÖR ÄR VI EN ANNORLUNDA KLINIK?

Vem som helst kan säga att de är bäst inom skönhetsbrachen, men vi kan säga det med gott samvete och faktiskt mena det.

 

Vi bryr oss om våra kunder och tar service på allvar, därför lägger vi stor vikt på personlig kontakt när du väljer att oss. Hos oss har du alltid en och samma kontaktperson så att du som kund kan känna dig trygg.

Clinic Envié är även medlemmar i REBS - Rådet för estetiska behandlingar i sverige. REBS verkar för en säker skönhetsbrach. 

VAD INNEBÄR REBS FÖR DIG SOM PATIENT?

MEDICINSK GRUNDKOMPETENS:
En REBS certifiering innebär att klinik och personal har god kunskap och kännedom om det estetiska, detta för att du ska känna dig maximalt trygg under din estetiska behandling.

 

PRAKTISK KOMPETENS:
REBS ställer höga krav på sina certifierade. I utbildningen genomgår vi även risker och hur dessa skall bemötas på säkraste sätt. Tryggheten ligger också i att alla är vana vid injicering från sitt yrke inom medicinsk kompetens.

WhatsApp Image 2022-12-30 at 6.20.15 PM.jpeg
För oss är det viktigt att du får en individanpassad behandling skräddarsydd utifrån dina mål och behov, dessa kan blandannat vara:
check-mark.png

Förbättra

check-mark.png

Korrigera

check-mark.png

Förebygga

check-mark.png

Motverka

check-mark.png

Jämna ut

png-clipart-song-youtube-rajja-rani-youtube-arm-girl_edited.png
top-view-of-beautiful-young-woman-getting-ready-for-face-skin-treatment-lying-on-bed-at-ho

Kontakta oss idag

Your beauty matters

Du och din hud är unik. Vi är därför noga med att erbjuda en behandlingsmetod som passar just dig och dina behov. Oavsett om du vill fylla ut rynkor, bekämpa akne eller ge din hud extra lyster. För att hjälpa dig ta reda på vilken behandling som passar just dig erbjuder vi kostnadsfri konsultation på samtliga av våra behandlingar

bottom of page