top of page
  • Facebook
  • Instagram
VÅRA BEHANDLINGAR

We take your skin seriously

Genom att erbjuda branschledande, revolutionerande skönhetsbehandlingar med den senaste tekniken kommer Clinic envie att överträffa dina förväntningar. Behandlingarna är smärtfria och utförs av certifierad & legitimerad personal. 

ALLA VÅRA BEHANDLINGAR

INJEKTIONSBEHANDLINGAR

Injektioner med fillers har idag ersatt mycket av implantatkirurgin i ansiktet. Med hjälp av fillers kan du forma, skapa volym och symmetri i ansiktet. Fillers behandlar ålderstecken så som mörka ringar under ögonen (tear trough), ledsna mungipor och hamsterpåsar. Även näsans form kan förbättras och skapa en dramatisk förändring i utseendet och i många fall ersätts behovet av ett kirurgiskt ingrepp.

ANSIKTSBEHANDLINGAR

På Clinic Envié erbjuder vi individanpassade hudvårdsplaner i världsklass. Tillsammans med dig tar vi fram en skräddarsydd plan med behandlingar som kan utföras hos oss på kliniken, eller hemma i ditt badrum. Allt för att passa dina behov och ge dig ett lyckat resultat.

Behandlingarna inleds med en noggrann hudanalys, där du får träffa en av våra auktoriserade hudvårdsterapeuter. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår professionella syn på vilken sorts behandling som är optimal för just dig och din hud.

KROPPSBEHANDLINGAR

På Clinic Envié erbjuder vi en rad olika behandlingar för dig och din kropp. Behandlingarna kan omfatta huduppstramning, ärrkorrigering, oönskad hårväxt, svettreducering, fettminskning eller borttagning av ytliga kärl. Vi erbjuder även behandlingar som motverkar eller återställer åldrad hud i exempelvis ansikte, dekolletage, händer, knän, mage och armbågar.